Ruimdienst

Bij ons kan u terecht voor het ruimen van uw septische put en beerput, maar ook voor infiltratie- en regenwaterputten, rioolkolken, kelders, vijvers en zwembaden.

Bij het ledigen van een septische put of beerput komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Nadat de gebruiker of eigenaar zijn put laat ledigen, dient hij te verklaren dat het geruimde materiaal enkel afkomstig is van een beerput voor huishoudelijk afvalwater. Dit wordt vastgelegd in een ruimingsattest.

Een septische put ruimen, neemt doorgaans niet zoveel tijd in beslag. Onze ruimingswerken gebeuren op een professionele manier met de nieuwste ruimwagens. Het is belangrijk dat u uw put op regelmatige basis laat ledigen en daarom bieden we u de mogelijkheid om een onderhoudsplanning aan te vragen. Dit houdt in dat u volgens de afgesproken termijn automatisch een bericht van ons krijgt wanneer het weer tijd is om uw put te laten ledigen. Handig toch? Uiteraard een geheel vrijblijvende aanbieding.

Onze diensten staan 24/7 te uwer beschikking, dankzij onze dag- en nachtdienst, mits het betalen van een meerprijs. Neem voor deze voorwaarden telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan u heel graag te woord voor verdere informatie.

Voor minder dringende interventies, kan u hier klikken. 

Wenst u meer informatie over onze ruimdienst of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Vraag om een afspraak of bel ons