Reinigingsdienst

U kan voor diverse reinigingswerken bij ons terecht. Naast het reinigen van putten, reinigen we ook opritten, parkeerplaatsen, grotere parkings,..Voor eender welke rioolreiniging kan u bij ons terecht! 

Het is belangrijk om uw septische put regelmatig te laten reinigen om de staat ervan te kunnen nagaan. Indien zou blijken dat de put bijvoorbeeld door slijtage niet meer waterdicht is, dient deze opnieuw bezet te worden. Dit kan men pas doen als alle restanten van het septisch materiaal op de wanden volledig onder hoge druk verwijderd zijn. Pas dan kan de oude put opnieuw worden bezet, zo niet gaat de bezetting er niet op hechten. Wenst u meer informatie over onze renovatiedienst of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en klik hier.

Naast het reinigen van de septische put is het ook aangeraden om regelmatig de afvoerleidingen of riolen volledig te laten reinigen. Dit zal een vlottere doorstroming van het afvalwater mogelijk maken, alsook verstoppingen voorkomen.

Wist u dat ook een regenwaterput dient gereinigd te worden? Na verloop van tijd raakt het regenwater in de put vervuild. Dit herken je aan een vreemde geur en een bruine of gele kleur. Er vormt zich een sliblaag op de bodem en allerlei vuil hecht zich aan de wanden van de regenwaterput.

De frequentie van het reinigen hangt sterk af van de site, de ligging van de put en of het omgeven is door dakgoten. Onze specialist staat te uwer beschikking om de frequentie van uw regenwaterput te bepalen.

De hogedrukreinigers die wij gebruiken zijn professionele toestellen opgebouwd op onze vrachtwagens. Deze zijn heel efficiënt aangezien zij een groot debiet mogelijk maken en wij steeds een grote hoeveelheid water bij hebben, wat enorm snel gaat en kostenbesparend is. Het is niet zo zeer de kracht die men kan gebruiken bij een reiniging onder hoge druk die van belang is, maar wel het debiet dat men gebruikt. Zo geeft een kleine particuliere hogedrukreiniger wel een vrij harde hoge druk, maar is het straaltje aan de magere kant.

Hebt u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Vraag om een afspraak of bel ons