Reinigingsdienst

U kan voor diverse reinigingswerken bij ons terecht: Naast het reinigen van putten en ontstoppingen, zorgen we ook voor het reinigen van opritten, kelders, parkeerplaatsen, vetputten, het schoonspuiten van bassins en kelders,  enz... U ziet, voor eender welke rioolreiniging kan u bij ons terecht! 

Het is belangrijk om uw septische put regelmatig te laten ruimen en reinigen zodat onze mensen eventuele schade kunnen rapporteren. Indien zou blijken dat de put bijvoorbeeld door slijtage niet meer waterdicht is, dient deze opnieuw bezet te worden. Dit kan men pas doen als alle restanten van het septisch materiaal op de wanden volledig onder hoge druk verwijderd zijn. Pas dan kan de oude put opnieuw worden bezet, zo niet gaat de bezetting er niet op hechten. Wenst u meer informatie over onze renovatiedienst of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en klik hier.

Naast het reinigen van de septische put is het ook aangeraden om regelmatig de afvoerleidingen of riolen volledig te laten reinigen. Dit zal een vlottere doorstroming van het afvalwater mogelijk maken, alsook verstoppingen voorkomen.

Wist u dat ook een regenwaterput dient gereinigd te worden? Na verloop van tijd raakt het regenwater in de put vervuild. Dit herken je aan een vreemde geur en een bruine of gele kleur. Er vormt zich een sliblaag op de bodem en allerlei vuil hecht zich aan de wanden van de regenwaterput.

De frequentie van het reinigen hangt sterk af van de site, de ligging van de put en of het omgeven is door dakgoten. Onze specialist staat te uwer beschikking om de frequentie van uw regenwaterput te bepalen.

De reinigingswagen die wij gebruiken zijn professionele hogedrukunits opgebouwd op onze vrachtwagens. Deze zijn heel efficiënt aangezien zij een groot debiet mogelijk maken. Dankzij de grote verscheidenheid aan wagens, zullen wij steeds de meest geschikte wagen inzetten afhankelijk van de toepassing.

Hebt u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Vraag om een afspraak of bel ons