Camera-inspectie

Hangt er een rioolgeur in huis of heeft u last van wederkerende verstoppingen? Deze ongemakken wijzen vaak op een probleem in de afvoerleidingen of aan de riolering. Aangezien afvoerleidingen hoofdzakelijk ingebouwd zijn of zich ondergronds bevinden, net zoals de riolering, is het opsporen van de oorzaak van het probleem niet evident. 

Misschien hebt u reeds gehoord van camera-inspectie? Dit is een efficiënte manier om afvoerleidingen en de riolering te onderzoeken zonder nutteloos breekwerk te moeten uitvoeren.

Naast het opsporen van de oorzaak van een lek of geurhinder kunnen de volgende problemen aan de hand van een camera-inspectie opgespoord en vastgesteld worden:

  • Een beschadigde of verzakte afvoerleiding.
  • Wortels van struiken of bomen die zich in de afvoer nestelen.
  • Een vreemd voorwerp, dat door de afvoer steekt.
  • Slecht geplaatste afvoerleidingen; met teveel bochten of verschillend van diameter.
  • Beton- of cementinloop.

De te onderzoeken leiding heeft een diameter van enkele millimeters? Geen probleem wij beschikken over één van de breedste gamma’s van camera’s op de markt, vanaf een diameter van 5mm kunnen wij reeds een inspectie uitvoeren.

Het rapport van de camera-inspectie moet opgestuurd worden naar uw verzekeraar? Dan bent u aan het juiste adres, aangezien onze rapporten aanvaard worden door de meest gangbare verzekeraars in België.

De camera-inspectie is uitgevoerd en heeft een probleempunt vastgesteld? Geen nood! Binnen de groep Van de Velde beschikken wij over een ervaren renovatieteam. Wij zullen u dan ook geheel vrijblijvend een renovatie-offerte bezorgen.

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Is dit voor u onbekend terrein en wenst u advies of extra informatie in te winnen? Aarzel niet en klik hier 

Let op

Voor het uitvoeren van een camera-inspectie dienen de leidingen toegankelijk en vrij te zijn voor onze camera's. Dit niet alleen om de doorgang voor de camera’s mogelijk te maken, maar ook om de beeldkwaliteit van het onderzoek te kunnen garanderen. Vandaar is het aangewezen om de leidingen voorafgaand aan de camera-inspectie grondig te laten reinigen.

Afspraak aanvragen