Ontstoppingsdienst

Last van een verstopping? Bij ons kan u terecht voor het ontstoppen van uw afvoerleidingen, zowel van de keuken als de badkamer, als van de riolering. Ons team van ervaren ontstoppers staat klaar om uw probleem zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.

Klanten verdienen de beste service. Ons team beschikt daarom over het nieuwste materiaal om het probleem zo snel mogelijk en efficiënt te verhelpen. Naast onze vrachtwagens beschikken we namelijk over een vloot van 4x4 mini-combi’s voor in stadscentra, in ondergrondse parkings en allerlei moeilijk bereikbare plaatsen, zodat we snel en accuraat kunnen optreden.

Oorzaken

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden van een verstopping is de ophoping van vuiligheid, zeepresten afkomstig van een (vaat)wasmachine of overmatig gebruik van toiletpapier en vochtige doekjes. Een afvoerbuis of leiding kan ook dichtslibben door de ouderdom.

Wist u dat een verstopping ook kan veroorzaakt worden door een overvolle put? Hoe kan u dat nagaan?  Raadpleeg onze FAQ voor tips om dit eenvoudig na te gaan.

Wij lossen 99% van het probleem op in zeer korte tijd!

Indien er meer aan de hand is, zoals een beschadigde of verzakte afvoerleiding, wortels van struiken of bomen die zich in de afvoer nestelen, een vreemd voorwerp dat door de afvoer steekt, slecht geplaatste afvoerleidingen met teveel bochten of verschillend van diameter, beton- of cementinloop, dan gaan we gezamenlijk in overleg om de oorzaak verder op te zoeken en om tot een oplossing te komen. Camera-inspectie kan hierbij al helpen.

Wenst u meer informatie over onze ontstoppingsdienst of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Vraag om een afspraak of bel ons