Ontstoppingsdienst

Last van een verstopping? Bij ons kan u terecht voor het ontstoppen van uw afvoerleidingen, zowel van de keuken als de badkamer, als van de riolering. Ons team van ervaren ontstoppers staat klaar om uw probleem zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.

Klanten verdienen de beste service. Ons team beschikt daarom over het nieuwste materiaal om het probleem zo snel mogelijk en efficiënt te verhelpen. Naast onze vrachtwagens beschikken we namelijk over een vloot van 4x4 mini-combi’s voor in stadscentra, in ondergrondse parkings en allerlei moeilijk bereikbare plaatsen, zodat we snel en accuraat kunnen optreden. Voor grotere werken hebben we een uitgebreid wagenpark en equipment steeds ter uwe beschikking.

Oorzaken

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden van een verstopping is de ophoping van vuiligheid door misbruik van afvoeren (wegwerpen van tampons of maandverbanden, overmatig gebruik van toiletpapier, ...)

Alsook kan u door gebrekkig onderhoud last krijgen van een overvolle septische put (raadpleeg onze FAQ voor tips om dit eenvoudig na te gaan), een geblokkeerde sifonput, enz.

De meeste problemen lossen we in een mum van tijd op ...en wat we niet meteen opgelost krijgen, dat zoeken we verder uit tot u verholpen bent!

Indien er meer aan de hand is, zoals een beschadigde of verzakte afvoerleiding, wortels van struiken of bomen die zich in de afvoer nestelen, een vreemd voorwerp dat door de afvoer steekt, slecht geplaatste afvoerleidingen met teveel bochten of verschillend van diameter, beton- of cementinloop, dan gaan we gezamenlijk in overleg om de oorzaak verder op te zoeken en om tot een oplossing te komen. Camera-inspectie kan hierbij al helpen.

Wenst u meer informatie over onze ontstoppingsdienst of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Vraag om een afspraak of bel ons