Onderhoudsplanning

Wanneer uw septische put of beerput overloopt, is het meestal al te laat. Een overvolle put brengt heel wat problemen met zich mee, zoals verstopte leidingen of een verstopte wc. Het is niet langer mogelijk om uw toilet te gebruiken. Bovendien ligt uw huis vol met vuiligheid om nog maar te zwijgen over de stankoverlast. Om de periodieke ruiming niet uit het oog te verliezen, raden wij een onderhoudsplanning aan. Een onderhoudsplanning kan voor rioleringen, afvoeren en putten, maar ook voor bv een regenwaterput, een sifonput, een pompput, ... . Wij regelen alles en u hoeft nergens meer aan te denken! 

Hoe werkt het precies?

Samen met één van onze operatoren wordt de frequentie van bv het ruimen bepaald op basis van van het gebruik en het aantal personen die er op zijn aangesloten. Wanneer het bijna tijd is voor de volgende ruimbeurt contacteren wij u om een afspraak te maken. Vervolgens komen wij op het afgesproken tijdstip naar u toe om de werken uit te voeren. Op deze manier voorkomt u alle opgesomde problemen.

Het spreekt voor zich dat vaste klanten kunnen rekenen op een getrouwheidskorting van 10€ per ruimbeurt. 

Wacht niet tot het te laat is en vraag een onderhoudsplanning aan. Wenst u meer informatie hierover of over onze werkwijze? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons