Ruimingscontract Leest

Wanneer uw septische put of beerput overloopt, is het meestal al te laat. Een overvolle put brengt heel wat problemen met zich mee, zoals verstopte leidingen of een verstopte wc. Het is niet langer mogelijk om uw toilet te gebruiken. Bovendien ligt uw huis vol met vuiligheid om nog maat te zwijgen over de stank overlast. Wacht dus niet tot het te laat is en laat uw put vroegtijdig ruimen, want voorkomen is beter dan genezen. Om de periodieke ruiming niet uit het oog te verliezen, raden wij een ruimingscontract aan. Met een ruimingscontract komen wij uw septische put ruimen en reinigen. Wij regelen alles en u hoeft nergens meer aan te denken.

Hoe werkt het?

Met het ruimingscontract spreken wij een bepaalde frequentie af, waarop we uw put komen legen. De frequentie kunt u zelf bepalen en is puur afhankelijk van de grootte van de septische put en het aantal personen die hierop leven. Wanneer het tijd is voor de volgende ruimbeurt contacteren wij u om een afspraak te maken. Vervolgens komen wij op het afgesproken tijdstip uw put legen en kuisen. Op deze manier voorkomt u alle opgesomde problemen. Bovendien krijgt u 2% extra korting (indien u contact betaald). Het is mogelijk om het contract ten alle tijden op te zeggen.

Wacht niet tot het te laat is en vraag een ruimingscontract aan. Wenst u meer informatie over het contract of over onze werkwijze? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Contacteer ons Afspraak aanvragen