Regenwaterput leegpompen Blaasveld

Met een regenwaterput kunt u eenvoudig regenwater opslaan. Een regenput wordt doorgaans ondergronds geplaatst. Hemelwater loopt via daken, dakgoten en afvoerpijpen in het waterreservoir. Het regenwater kan op deze manier gerecupereerd worden voor allerlei huishoudelijke toepassingen, waaronder het wassen van uw auto, het doorspoelen van uw toilet en het besproeien van tuin- en kamerplanten. Dit zal een flink deel besparen op uw waterfactuur. De besparing kan oplopen tot ruim 50%!

Onderhoud regenwaterput  Blaasveld

Een kunststof of betonnen regenwaterput onderhoudt zich op zekere hoogte zelf. In de regenput bevinden zich micro-organismen die het water op natuurlijke wijze schoonhouden. Echter, na een tijd kan er een sliblaag ontstaan op de bodem van de regenwaterput. Dit maakt onderhoud noodzakelijk. Het onderhoud begint bij het leegpompen van de regenwaterput. Wanneer de put volledig droog staat, kunnen de bodem en de wanden gereinigd worden. Hierdoor kunt u een beroep doen op onze specialisten. Wij beschikken over het juiste materiaal voor het leegpompen van de regenwaterput. Aansluitend kunnen wij de regenput reinigen.

Wilt u meer informatie over het onderhoud van een regenwaterput? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Het is eveneens mogelijk om een gratis offerte aan te vragen via het contactformulier.

Contacteer ons Afspraak aanvragen