Regenwaterput reinigen Wijnegem

Regenwater wordt vaker gebruikt dan u denkt. Bijvoorbeeld voor het poetsen van ramen en deuren, reinigen van de oprit, sproeien van het gazon en tuinplanten of bij het doorspoelen van een toilet. Ook een wasmachine kan, met een filter voor onzuiverheden, gebruik maken van regenwater.

Stinkend regenwater verhelpen Wijnegem

Na verloop van tijd is het regenwater in de put vervuild. Dit herken je aan een vreemde geur en een bruine of gele kleur. Er vormt een sliblaag op de bodem van de put en allerlei vuil hecht zich aan de wanden van de regenwaterput. In de sliblaag en wand van waterput kunnen op termijn micro-organismen nestelen. Een regenwaterput reinigen is hierdoor van uiterst belang. Wij raden aan om de waterput om de 2 à 3 jaar te laten reinigen. Begin nooit zelf aan de klus, want het is gevaarlijk en er kunnen schadelijke gassen vrijkomen.

Regenwaterput reinigen prijs

De prijs voor het reinigen van een regenwaterput is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de mate van vervuiling, de bereikbaarheid van de regenput en uiteraard de grootte van de put. Contacteer ons daarom voor een prijsofferte.

Merkt u dat uw regenwater stinkt? Laat uw waterput reinigen en geniet langer van schoon regenwater. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct!

Afspraak aanvragen Contacteer ons