Gootsteen ontstoppen Reet

Een verstopte gootsteen overkomt iedereen wel eens. In het begin loopt het water steeds langzamer weg en hoort u klokkende of borrelende geluiden. Na verloop van tijd gaat er helemaal niets meer door het afvoerputje en blijft de gootsteen vol water staan. Herkent u deze situatie? Dan is het de hoogste tijd om ontstoppingsdienst ‘t Ruimerke te bellen voor een afspraak in Reet. Wij ontstoppen uw gootsteen zo snel mogelijk. Hoe sneller u het probleem laat verhelpen, hoe minder risico u loopt op schade aan sanitair of rioolleidingen.

Oorzaken van een verstopte gootsteen

In veel gevallen slibt de gootsteen en keukenafvoer dicht door zeep-, vet- en etensresten. Wanneer u dagelijks uw vaat afspoelt in de gootsteen, komt er een grote hoeveelheid vet in de afvoer terecht. De etensresten en andere vaste stoffen blijven plakken en laten de afvoer op enig moment dichtgroeien. Wanneer de afvoer op regelmatige basis dichtgroeit, moet de oorzaak van de verstopping ergens anders worden gezocht. Bijvoorbeeld door een verzakking van de afvoerbuis of een constructiefout in de leidingen (te veel haakse bochten of kleine diameters). Wij sporen met behulp van camera inspectie het probleem op.

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Veel mensen willen zelf het probleem oplossen. Vaak worden er verschillende chemische ontstoppingsmiddelen gebruikt. Deze chemische producten brengen enorm veel schade toe aan de afvoerbuizen en rioolleidingen. Bovendien is het slechts een tijdelijke oplossing. Schakel daarom een bekwame vakman in. Wij zorgen met onze jarenlange ervaring en de nieuwste ontstoppingsmachines dat uw gootsteen voor langere tijd goed doorloopt.

Bel ons direct op 03 888 78 00 voor een afspraak in Reet om uw gootsteen te laten ontstoppen. Wij zijn ook bereikbaar buiten kantooruren. Heeft u dringend hulp nodig? Doe een beroep op ons interventieteam.

Contacteer ons Maak een afspraak