Afvoer ontstoppen in Mortsel

De afvoer van een wasbak, gootsteen, vaatwasser, wasmachine, douche en toilet wordt intensief gebruikt. Een verstopte afvoer komt om deze reden altijd ongelegen. Het water loopt niet meer weg en u kan bijvoorbeeld geen gebruik maken van uw gootsteen. Laat daarom direct uw afvoer ontstoppen door onze deskundige vakmannen.

Oorzaken van een verstopte afvoer

Een afvoer raakt verstopt door vervuiling. Bij ieder huishouden wordt vervuild afvalwater weggespoeld. Dit vervuilde afvalwater kan bestaan uit bijvoorbeeld zeepresten, etensresten, haren en vetresten. De kans is groot dat de vet- en zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de afvoer en de zwanenhals en sifon verstopt raakt. Dit is erg vervelend en kan uitgroeien tot een regelmatig terugkerend probleem.

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Ga zeker niet zelf aan de slag met allerlei chemische reinigings- en ontstoppingsmiddelen. Deze middelen branden gaten in uw afvoer en verergeren het probleem. Wanneer er schade ontstaat aan uw afvoer, krijgt u te maken met veel hogere reparatiekosten.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen in Mortsel door specialisten? Doe een beroep op ontstoppingsdienst ’t Ruimerke, regio Antwerpen en Mechelen. Onze specialisten staan voor u klaar. Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Contacteer ons Afspraak aanvragen