Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Kelder leegpompen

Niet is vervelender dan een ondergelopen kelder vol met water en andere vuiligheid. Water in de kelder kan het gevolg zijn van een harde regenbui. Wanneer het erg hard regent, bestaat de kans dat de riolering niet al het water aankan. Heeft het in de voorbije dagen niet geregend? Dan zit er mogelijk een breuk in de leiding of is de leiding verstopt. Wij brengen met een nauwkeurige camera-inspectie het probleem in kaart. Hierbij komt geen kap- of breekwerk aan te pas. Vervolgens pompen wij met professioneel materiaal uw kelder leeg. Een kelder leegpompen neemt doorgaans niet veel tijd in beslag.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons. Ons team staat klaar om u verder te helpen.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40