Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Septische put reinigen

Naast ruimingswerken kunt u bij ’t Ruimerke ook terecht voor reinigingswerken.

Na het ruimen van uw septisch materiaal, kunnen wij uw septische put reinigen onder hogedruk. Dit komt niet enkel ten goede aan de levensduur van de put, maar is in sommige gevallen ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld wanneer de put niet langer waterdicht is door slijtage. In dit geval moet de put opnieuw bezet worden en is enkel mogelijk wanneer alle restanten van het septische materiaal weg zijn.

Professionele reinigingsdienst

Begin zeker niet zelf met schoonmaken. Achtergebleven septisch materiaal in de put kan ziekteverwerkers of dodelijke gassen bevatten. Schakel in alle tijden een professionele reinigingsdienst in. Daarnaast beschikt een reinigingsdienst over professioneel materiaal, waardoor de septische put binnen no-time schoon is.

Moet uw septische put gereinigd worden? Neem contact met ons op. Wij zijn werkzaam in regio Antwerpen en Mechelen (bekijk ons werkingsgebied).

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40