Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Oprit reinigen

Opritten, parkeerplaatsen en grotere parkings hebben periodiek een reinigingsbeurt nodig. Een oprit lijdt bijvoorbeeld onder een enorme vervuiling van auto’s en groene aanslag. Door onze hogedrukreinigers kunnen wij binnen no-time uw oprit reinigen.

Professionele hogedrukreiniger

De professionele hogedrukreinigers die wij gebruiker zijn opgebouwd op onze vrachtwagens, wat wil zeggen dat wij steeds een grote hoeveelheid water bij hebben. Bovendien kunnen wij met een groot debiet werken, waardoor de reinigingswerken snel gaan en dus kostenbesparend zijn. Bij een hogedrukreiniger gaat het niet om de kracht, maar om het debiet dat wordt gebruikt. Een kleine amateuristische hogedrukreiniger geeft een vrij harde hoger druk, maar de straal is aan de magere kant. Bij onze hogedrukreinigers is dit niet het geval, waardoor de klus sneller geklaard is.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40