Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Riool ontstoppen

Een verstopping in het riool hindert de dagelijkse gang van zaken in het huishouden. Normaal gebruik van de douche, het toilet of de keuken is niet meer mogelijk. Bovendien veroorzaakt een verstopt riool een onaangename en muffe geur, die u door heel uw huis kan ruiken. De stank zal pas verdwijnen wanneer de verstopping in het riool goed verholpen is. Ons team van specialisten staat dag en nacht voor u klaar om uw riool weer te laten functioneren als voorheen.

Oorzaken van een verstopping in het riool

Dagelijks wordt er ruim 120 liter huishoudelijk afvalwater verbruikt per persoon. Dit afvalwater zit vol met vervuilde stoffen. Denk bijvoorbeeld aan zeepresten, uitwerpselen, etensresten, chemicaliën of vetresten. Deze bestanddelen hechten aan de binnenzijde van het riool, wat op den duur een blokkade veroorzaakt. Het is ook mogelijk dat het rioleringssysteem verkeerd is aangelegd. Soortgelijke problemen kunnen wij onderzoeken met professionele camera inspectie.

Zelf uw riolering ontstoppen

Wilt u voor langere periode uw rioolproblemen oplossen? Grijp dan niet naar chemische middelen. Deze ontstoppingsproducten zijn slecht voor het milieu en kunnen de rioleringsbuis aantasten. Daarnaast lossen ze het probleem slechts tijdelijk op en moet u alsnog een specialist bellen. Schakel direct een specialist in om het probleem professioneel en voor lange periode te verhelpen.

Contacteer ons om uw riool te laten ontstoppen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende interventies.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40