Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat

Voor het ruimen, reinigen en ontstoppen, alsook voor lek- en geurhinder komen we op de proppen!

Win een iPhone 11!

Over ons

’t ruimerke is een familiale onderneming die sinds meer dan 30 jaar de referentie is voor ruimings-, reinigings- en ontstoppingsdiensten aan particulieren en bedrijven in regio ‘groot’ Antwerpen en Mechelen. Een ervaren team van 13 mensen staat elke dag paraat om hun klanten de best mogelijke service aan te bieden.

Sinds oktober 2018 maakt ‘t ruimerke deel uit van de groep Van de Velde, een aanbieder van totaaloplossingen aan bedrijven en particulieren voor leidingen en rioleringen, putten, opslagtanks, bassins etc. Het bedrijf is een pionier op het vlak van robotica en investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen bieden.

Lees meer

Vanaf nu ook Payconiq!

't ruimerke blijft innoveren! Naast de huidige betaalmethoden kan u nu ook opteren om met Payconiq te betalen.

Een nieuwe website voor onze collega's van Leak-Detect!!

Met trots melden we jullie de lancering van de nieuwe website van onze collega's van Leak-Detect vandaag! Het is een hele frisse, duidelijke en geïllustreerde website geworden waar u alle nodige informatie terugvindt!

Zowel 't ruimerke als Leak-Detect maken deel uit van de groep Van de Velde, een aanbieder van totaaloplossingen aan bedrijven en particulieren voor leidingen en rioleringen, putten, opslagtanks, bassins etc. Het bedrijf is een pionier op het vlak van robotica en investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen bieden.

Hebt u een lek of geurhinder? Aarzel niet langer en contacteer onze collega's via deze link of volgend telefoonnummer: 03/488 06 01

't ruimerke, meer dan ruimen alleen!

We ruimen, reinigen en ontstoppen niet alleen bij particulieren.... Ontdek het hier waar je ons wekelijks kan vinden!

Onze nieuwe Ford Rangers zijn aangekomen!

De URBAN combi ruim- en reinigingswagen is uitermate geschikt voor het ruimen en reinigen van rioleringen, putten, ondergrondse parkings,... Deze wagen combineert alle functies van een grote combiwagen; zowel hoge druk als vacuüm systeem is ingebouwd en wordt ingezet om diverse snelle interventies mee uit te voeren. 

Deze Urban combiwagen is een lichte, flexibele en polyvalente wagen, uitermate geschikt voor spoedinterventies en wordt ingezet voor moeilijk bereikbare plaatsen of plaatsen met beperkte hoogte. Dankzij de 4x4 aandrijving is de wagen ook inzetbaar op moeilijke terreinen. M.a.w. een echte go-any-where and do-any-how service attitude!

Toepassingen:

  • Ruim-, reinigings- en ontstoppingswerken
  • Riolen, sanitaire afvoeren, septische putten, slibputten, vetputten, pompputten, kelders, schachten, wanden, kokers, reservoirs, tanks, koelmeubels, enz.
  • Stadscentra, ondergrondse parkings, dakparkings, enz.
  • Ontstoppingswerken: verwijderen cementresten, kalk, wortelgroei, enz.

Spoedinterventie bij een fastfoodrestaurant op de Meir te Antwerpen

Onze Ford Ranger Urban Combi heeft zijn nut al bewezen:

Midden in de week werden we opgebeld voor een spoedinterventie op de Meir.Dankzij onze Urban combiwagen zijn we er snel en efficiënt geraakt en hebben we onze klant heel snel kunnen verder helpen!

Een echte go-any-where and do-any-how service attitude!

Wie heeft ons al gespot? :-)

't ruimerke @ Provinciehuis Antwerpen

...voor het reinigen van de regenwaterputten....

't ruimerke in actie!

Dankzij onze diversie in wagens zullen wij steeds de meest geschikte wagen/unit inzetten afhankelijk van de toepassing. 

Een nieuwe combi-vrachtwagen vervoegt zich aan ons wagenpark.

Reinigen van de flamingovijver in de Antwerpse Zoo.

De grote flamingovijver werd door onze medewerkers helemaal gereinigd zodat de inkom van de Zoo er weer netjes bijligt voor het Chinalight spektakel! 

't ruimerke goes classic - een ruiming in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.