Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Ledigen

Wat kunnen wij allemaal ledigen? Buiten dat u aan het ledigen van septische putten(beerputten) denkt, zijn er nog heel wat dingen die voor ons in aanmerking komen

In feite komt alles in aanmerking wat met liquide ongevaarlijk afval te maken heeft, zoals:

  • buiten uw septische put ledigen wij ook uw sterfput en zinkput.
  • rioolkolken
  • kelders
  • kruipkelders (vaste bodem of niet)
  • waterputten (die na een tijd met vol slib geraken en eens gereinigd dienen)
  • vijvers (het zelfde als de waterputten)
  • alle liquide ongevaarlijke afval,

zuigen wij op, brengen het naar de juiste plaats, eventueel met verwerkingsattest.

Een septische put ledigen, er komt meer kijken bij een beerput ledigen dan wat de meeste mensen denken. Nadat de gebruiker of eigenaar zijn beerput laat ledigen moet hij verklaren dat het geruimde materiaal enkel afkomstig is van een beerput voor huishoudelijk afvalwater.

Een septische put ledigen neemt doorgaans niet zoveel tijd in beslag en gebeurt op een professionele manier zodat u achteraf niet hoeft schoon te maken. Het is belangrijk dat u uw septische put op regelmatige basis laat ledigen.

Septische putten kunnen binnen de 24 geruimd worden. Een simpel telefoontje volstaat. Ook voor snelle interventies zijn wij steeds beschikbaar dankzij onze dag- en nachtdienst. Uiteraard moet er dan wel een kleine toeslag betaald worden om uw septische put te ledigen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - regio Mechelen: 015/31 63 40