Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Speciale interventies

Sommige problemen kunnen niet worden uitgesteld en vragen om een snelle oplossing. Tijdens en buiten de kantooruren staat ons interventieteam klaar voor dringende ontstoppingen en ruimingswerken.

Dringende interventie

Ons interventieteam komt dezelfde dag van uw oproep bij u langs. Hiervoor vragen wij een extra toeslag. Dit geldt enkel op werkdagen (maandag tot vrijdag).

Avondtoeslag

Kunnen wij enkel in de avonduren langskomen (voor 7.00 of na 17.00)? Dan brengen we een extra avondtoeslag in rekening. Wanneer dit op dezelfde dag is van uw, oproep komt er eveneens een dringende interventie toeslag bij.

Weekendtoeslag

Het weekend begint vanaf vrijdag 17.00 en loopt tot maandag 7.00. Tijdens het weekend vragen wij een extra weekendtoeslag. Weekendtoeslag geldt enkel tijdens daguren, wat wil zeggen van 7.00 tot 17.00. Heeft u dringend hulp nodig buiten deze uren? Dan komt er naast weekendtoeslag ook avondtoeslag bij. Deze toeslagen gelden ook tijdens feestdagen.

Is de nood hoog? Doe een beroep op ons interventieteam en neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40