Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Service voor bedrijven

Ruimdienst ’t Ruimerke werkt niet alleen voor particulieren. Bedrijven kunnen eveneens een beroep doen op onze diensten (enkel wanneer het om niet-gevaarlijk afval gaat). Door onze vele vacuümwagens en professionele hogedrukwagens zijn wij grote werkzaamheden zonder enig probleem de baas.

Niet-gevaarlijk afval

Wij ruimen enkel een septische put, beerput of infiltratieput met niet-gevaarlijk afval, omdat wij niet ADR werken. ADR is een afkorting van het Europese verdrag over het transport van gevaarlijke goederen op de weg. Wanneer u met niet-gevaarlijk afval werkt, kunt u terecht bij ’t Ruimerke. Na de ruimingswerken ontvangt u steeds een ruimattest. Dit ruimattest toont aan wij vakkundig werken volgens alle wettelijke bepalingen.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op!

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40