Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Regenwaterput leegpompen

Met een regenwaterput kunt u eenvoudig regenwater opslaan. Een regenput wordt doorgaans ondergronds geplaatst. Hemelwater loopt via daken, dakgoten en afvoerpijpen in het waterreservoir. Het regenwater kan op deze manier gerecupereerd worden voor allerlei huishoudelijke toepassingen, waaronder het wassen van uw auto, het doorspoelen van uw toilet en het besproeien van tuin- en kamerplanten. Dit zal een flink deel besparen op uw waterfactuur. De besparing kan oplopen tot ruim 50%!

Onderhoud regenwaterput

Een kunststof of betonnen regenwaterput onderhoudt zich op zekere hoogte zelf. In de regenput bevinden zich micro-organismen die het water op natuurlijke wijze schoonhouden. Echter, na een tijd kan er een sliblaag ontstaan op de bodem van de regenwaterput. Dit maakt onderhoud noodzakelijk. Het onderhoud begint bij het leegpompen van de regenwaterput. Wanneer de put volledig droog staat, kunnen de bodem en de wanden gereinigd worden. Hierdoor kunt u een beroep doen op onze specialisten. Wij beschikken over het juiste materiaal voor het leegpompen van de regenwaterput. Aansluitend kunnen wij de regenput reinigen.

Wilt u meer informatie over het onderhoud van een regenwaterput? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Het is eveneens mogelijk om een gratis offerte aan te vragen via het contactformulier.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40