Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Ruimdienst

Ruimdienst ’t Ruimerke is actief in regio Antwerpen en Mechelen. Wij ruimen uw septische put en beerput. Bij het ledigen van een septische put of beerput komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Nadat de gebruiker of eigenaar zijn put laat ledigen moet hij verklaren dat het geruimde materiaal enkel afkomstig is van een beerput voor huishoudelijk afvalwater. Dit wordt vastgelegd in een ruimattest.

Een septische put ruimen neemt doorgaans niet zoveel tijd in beslag. Onze ruimingswerken gebeuren op een professionele manier, zodat u achteraf niet hoeft schoon te maken. Het is belangrijk dat u uw put op regelmatige basis laat ledigen. Om dit niet uit het oog te verliezen, raden wij een ruimingscontract aan.

Wij kunnen binnen de 24 uur uw septische put of beerput ruimen. Een simpel telefoontje volstaat. Ook voor snelle interventies zijn wij steeds beschikbaar dankzij onze dag- en nachtdienst. Uiteraard moet er dan wel een kleine toeslag betaald worden.

Naast een septische put of beerput kunt u bij ons ook terecht voor andere ruimingswerken. In principe komt alles in aanmerking wat mat liquide ongevaarlijk afval te maken heeft. Denk hierbij aan:

Vraag een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.

Contact opnemen

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40