Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Rioolreiniging

Voor een goed werkend riool is preventieve rioolreiniging onmisbaar. Riolen en afvoerleidingen van respectabele leeftijd hebben slechts een kleine doorgang of kunnen verzakken. Daarnaast raken leidingen en het riool vervuild door slib, vet en ander afval afkomstig van huishoudens. Dit verhoogt het risico op een verstopping.

’t Ruimerke is uitgerust met de nodige apparatuur om het riool en leidingen efficiënt te reinigen. Wij beschikken bijvoorbeeld over professionele hogedrukreinigers. Hiermee maken wij de wanden van de leidingen opnieuw schoon. Slibresten en ander afval voeren wij met onze wagens af.

Wenst u meer informatie over het preventief reinigen van uw riool of leidingen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zorgen voor een goede doorstroming!

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40