Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Reinigingsdienst

WAT KAN MEN ALLEMAAL DOOR ONS LATEN REINIGEN ?

  • Na de septische put (beerput) geruimd te hebben, kunnen we deze ook reinigen, bijvoorbeeld ; dat het zou blijken dat de oude gemetste put niet meer waterdicht is en terug herbezet zou moeten worden. Dit kan men pas doen als alle restanten van het septisch materiaal, welke nog aan de wanden van de put kleven volledig verwijdert zijn, dit kan enkel door een reiniging onder hoge druk met water. Pas dan mag de oude put worden herbezet, zo niet gaat je bezetting er niet op hechten.
  • De afvoerleidingen of riolen zijn van respectabele leeftijd en hebben nog slechts een kleine doorgang, deze eens volledig laten reinigen, zodat alles weer veel vlotter doorstroomt is ten zeerste aan te raden en kan ongemakken voorkomen.
  • Een waterput wordt na verloop van tijd soms vies, gezien de vorming van een sliblaag en allerlei vuil dat zich aan de wanden begint te hechten, ook hier kan een reiniging weer voor langer en meer genot dienen.
  • Opritten, parkeerplaatsen en grotere parkings hebben vaak ook wel eens een reinigingsbeurt onder hogedruk nodig, gezien deze te lijden hebben onder een enorme vervuiling van de auto’s.

De hogedrukreinigers die wij gebruiken zijn enkel professionele, opgebouwd op onze vrachtwagens, dit wil zeggen dat wij steeds een grote hoeveelheid water bij hebben en in het bijzonder met een groot debiet kunnen werken, wat enorm snel gaat (kostenbesparend).
Het is niet zo zeer de kracht die men kan gebruiken bij een reiniging onder hoge druk, wel het debiet dat men gebruikt. Zo geeft een kleine amateuristische hogedrukreiniger wel een vrij harde hoge druk, maar is het straaltje aan de magere kant, wat men van de onze niet kan zeggen.

Heeft u nog vragen, stel ze ons gerust.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40