Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Reinigingsdienst

In sommige situaties is het aangeraden om na ruimingswerken over te gaan tot reinigingswerken.

  • Wanneer na ruiming blijkt dat een gemetste septische put of beerput niet langer waterdicht is, moet de put opnieuw bezet worden. Deze werkzaamheden zijn enkel mogelijk wanneer alle restanten, welke regelmatig aan de wand van de put blijven kleven, van het septisch materiaal weg zijn.
  • Afvoerleidingen of riolen met een respectabele leeftijd hebben slechts een kleine doorgang. In deze situatie is het ten zeerste aangeraden om alle leidingen te laten reinigen, zodat alles weer vlotter doorstroomt. Op deze manier worden verdere ongemakken voorkomen.
  • Na verloop van tijd wordt het water in een waterput vies. Dit is naar aanleiding van een sliblaag en allerlei vuil dat zich aan de wanden hecht. Een reiniging zal in deze situatie zorgen voor langer plezier van schoon regenwater.
  • Opritten, parkeerplaatsen en grotere parkings hebben vaak ook wel eens een reinigingsbeurt onder hogedruk nodig, gezien deze te lijden hebben onder een enorme vervuiling van de auto’s.

De hogedrukreinigers die wij gebruiken zijn enkel professionele, opgebouwd op onze vrachtwagens, dit wil zeggen dat wij steeds een grote hoeveelheid water bij hebben en in het bijzonder met een groot debiet kunnen werken, wat enorm snel gaat (kostenbesparend). Het is niet zo zeer de kracht die men kan gebruiken bij een reiniging onder hoge druk, wel het debiet dat men gebruikt. Zo geeft een kleine amateuristische hogedrukreiniger wel een vrij harde hoge druk, maar is het straaltje aan de magere kant, wat men van de onze niet kan zeggen.

Heeft u nog vragen, stel ze ons gerust.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40