Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Wc ontstoppen

Een verstopte wc zorgt voor veel narigheid. Het toilet staat vol met water en u kan niet meer doorspoelen. Het is niet mogelijk om de wc te gebruiken, er hangt een vieze geur en het brengt een hoop schoonmaakwerk met zich mee. Onze ervaren ontstoppers staan klaar om het probleem zo snel als mogelijk te verhelpen.

Oorzaken van een verstopte wc

Een verstopte wc wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Een veel voorkomende oorzaak is het overmatig gebruik van wc-papier of vochtige doekjes. Het toilet kan ook verstoppen door andere producten, zoals tampons, maandverband, geurblokjes, kinderspeelgoed of andere voorwerpen. Naast bovengenoemde oorzaken, kan het probleem ook veroorzaakt zijn door factoren buitenshuis. Heeft u een septische put of beerput? De kans bestaat dat uw put vol is of niet meer naar behoren werkt. In dit geval moet u uw put laten ruimen. Het is eveneens mogelijk dat er een verstopping zit in het riool of de leidingen. Wij sporen het probleem op. Dit doen we eventueel met behulp van camera inspectie. Nadat we het probleem in kaart hebben gebracht, verhelpen wij de verstopping in een mum van tijd.

Zelf uw wc ontstoppen

Vaak wordt geprobeerd om zelf het probleem te verhelpen met allerlei chemische middelen of een ontstoppingsveer. Wees zeer voorzichtig, want u loopt risico op schade aan de leidingen of riolering. Chemische en niet-milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen kunnen bijvoorbeeld gaten branden in uw leiding en een ontstoppingsveer blijft vaak steken. Wanneer er schade ontstaat, krijgt u te maken met veel hogere kosten. Wij raden aan om ten alle tijden een deskundige ontstopper te bellen.

Heeft u last van een verstopte wc? Laat uw wc ontstoppen door ruimdienst ’t Ruimerke. Ons team staat elk uur van de dag voor u klaar. Wanneer de nood hoog is, kan u beroep op ons doen voor een speciale interventie. Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40