Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Gootsteen ontstoppen

Een verstopte gootsteen overkomt iedereen wel eens. In het begin loopt het water steeds langzamer weg en hoort u klokkende of borrelende geluiden. Na verloop van tijd gaat er helemaal niets meer door het afvoerputje en blijft de gootsteen vol water staan. Herkent u deze situatie? Dan is het de hoogste tijd om ontstoppingsdienst ‘t Ruimerke te bellen voor een afspraak. Wij ontstoppen uw gootsteen zo snel mogelijk. Hoe sneller u het probleem laat verhelpen, hoe minder risico u loopt op schade aan sanitair of rioolleidingen.

Oorzaken van een verstopte gootsteen

In veel gevallen slibt de gootsteen en keukenafvoer dicht door zeep-, vet- en etensresten. Wanneer u dagelijks uw vaat afspoelt in de gootsteen, komt er een grote hoeveelheid vet in de afvoer terecht. De etensresten en andere vaste stoffen blijven plakken en laten de afvoer op enig moment dichtgroeien. Wanneer de afvoer op regelmatige basis dichtgroeit, moet de oorzaak van de verstopping ergens anders worden gezocht. Bijvoorbeeld door een verzakking van de afvoerbuis of een constructiefout in de leidingen (te veel haakse bochten of kleine diameters).

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Veel mensen willen zelf het probleem oplossen. Vaak worden er verschillende chemische ontstoppingsmiddelen gebruikt. Deze chemische producten brengen enorm veel schade toe aan de afvoerbuizen en rioolleidingen. Bovendien is het slechts een tijdelijke oplossing. Schakel daarom een bekwame vakman in. Wij zorgen met onze jarenlange ervaring en de nieuwste ontstoppingsmachines dat uw gootsteen voor langere tijd goed doorloopt.

Bel ons direct voor een afspraak om uw gootsteen te laten ontstoppen. Wij zijn ook bereikbaar buiten kantooruren. Heeft u dringend hulp nodig? Doe een beroep op ons interventieteam.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - regio Mechelen: 015/31 63 40