Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst ’t Ruimerke biedt verschillende ontstoppingsdiensten aan in regio Antwerpen en Mechelen (bekijk ons volledige werkingsgebied). Wij ontstoppen uw wc, gootsteen, afvoer, riolering of het riool. Ons team van ervaren ontstoppers staat klaar om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Het is ook mogelijk om beroep te doen op ons speciale interventieteam.

Oorzaken

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende redenen van een verstopping zijn de ophoping van vuiligheid, zeepresten afkomstig van een (vaat)wasmachine of overmatig gebruik van toiletpapier en vochtige doekjes. Een afvoerbuis of leiding kan ook dichtslibben door de ouderdom.

Heeft u een septische put of beerput? Dan kan het goed zijn dat de verstopping wordt veroorzaakt door een overvolle put. Dit kan u eenvoudig zien door de deksel van de put open te leggen:

  • Staat de inhoud van de put over het niveau, kan u de afvoerbuis naar de straat niet meer zien of loopt de put over? Dan spreken we duidelijk van een verstopping in de afvoerbuis naar de straat en moeten wij het riool ontstoppen.
  • Zie je aan het oppervlak van de inhoud van de put duidelijk koekvorming, maar op een normaal niveau? Dan is het tijd voor het ruimen van de septische put of beerput.

Garantie

Over ontstoppingen bestaan verschillende misverstanden. Vaak wordt een situatie erger ingeschat dan dat deze daadwerkelijk is. Wij lossen ruim 99% van de ontstoppingen in privéwoningen binnen het uur op. Indien wij er niet in slagen om uw verstopping weg te werken, kan dit enkel maar te wijten zijn aan:

    • Een stuk gegane afvoerbuis, als deze in de grond ligt, krijgen we aarde terug.
    • Wortelen van struiken of bomen die in zich in de afvoer nestelen.
    • Een vreemd voorwerp, dat door de afvoer steekt.
    • Slecht gelegde afvoerleidingen, met onverantwoorde bochten, of verschillend van doormeter.

Bovenstaande problemen kunnen wij vaststellen door professionele camera inspectie.

Komt de verstopping binnen een week terug? En is deze verstopping niet te wijten aan een nieuwe oorzaak of een verzakking van de afvoerbuis? Dan verwijderen wij onder garantie de verstopping.

Wenst u meer informatie over onze ontstoppingsdienst of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. Meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. Meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40