Alle reinigings -en ontstoppingswerken 24u/24u
tel: 03 / 888 78 00 - fax: 03 / 888 55 20 - Regio Mechelen: 015/31 63 40
info@ruimerke.be

Camera inspectie

Hangt er een rioolgeur in huis, heeft u last van een stinkende afvoer of is het toilet regelmatig verstopt? Deze ongemakken kunnen wijzen op een probleem in het riool of de leidingen. De riolering bevindt zich volledig ondergronds. Het probleem middels breekwerk opsporen is daarom enorm kostbaar. Camera inspectie is een eenvoudig alternatief om het riool en de leidingen te onderzoeken. Met een innovatieve 360° rioolcamera inspecteren wij de toestand in het riool. Dit kan zelfs op zeer moeilijk bereikbare plaatsen, zoals smalle leidingen en scherpe bochten.

Problemen opsporen met camera inspectie

Met camera inspectie kunnen wij de volgende problemen lokaliseren:

  • Lekken of breuken in de riolering of afvoerbuizen
  • Wortels van bomen of struiken die zich in de afvoer nestelen
  • Vreemde voorwerpen in het riool of de leidingen
  • Tegenhelling of waterstagnatie door een verzakking

Doorgaans volstaat een globale camera inspectie, maar een gedetailleerde inspectie is eveneens mogelijk. LET OP! Wij maken enkel gebruik van een rioolcamera wanneer onze normale ontstoppingstechnieken niet werken. Daarnaast moeten de afvoerbuizen gereinigd zijn onder hogedruk met water.

Nauwkeurige diagnose

Na de rioolinspectie krijgt u een professioneel verslag met de diagnose en advies over eventuele vervolgstappen. Het verslag wordt onderbouwd met beelden van de camera inspectie. Dit is nodig wanneer u het dossier wil voorleggen aan uw verzekeringsmaatschappij.

Heeft u last van geurhinder en wilt u graag het probleem opsporen? Aarzel niet een neem contact op met onze specialisten. Uiteraard kunt u ons ook contacteren voor extra informatie of advies.

Bel Ruimerke

SLUIT EEN RUIMINGSCONTRACT

Met een ruimingscontract moet u niet meer denken wanneer het tijd is voor een volgende ruimbeurt ! Wij contacteren u, als de tijd om is voor die volgende ruimbeurt en maken met u de afspraak, wanneer wij zullen langskomen. meer informatie »

SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel werken wij voor de particulieren, ook veel bedrijven doen beroep op ons, ten minste als het gaat over niet gevaarlijk afval. ’t Ruimerke heeft immers de keuze gemaakt van niet ADR te werken. meer informatie »

PRINT ONZE KORTINGSBON

Bon
Een simpel telefoontje volstaat als de beerput overlopen gaat: 03 / 888 78 00 - Regio Mechelen: 015 / 31 63 40